Napravio čudo

Spalletti odlazi iz Napulja?

Spalletti je u Napoliju od srpnja 2021. godine i ostvario je 60 pobjeda u 93 utakmice.
Sport / Nogomet | 22. 05. 2023. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luciano Spalletti mogao bi na kraju sezone napustiti Napoli iako je klubu donio prvi naslov prvaka Italije nakon 33 godine. Spallettijev odnos s predsjednikom Aureliom De Laurentiisom nije na potrebom nivou, pišu Talijani. Gianluca Di Marzio javlja kako u Napulju već razmišljaju o novom treneru.

Kako prenosi Sportklub, De Laurentiis razmišlja o Vincenzu Italianu iz Fiorentine te Thiagu Motti iz Bologne. Njih dvojica kotiraju kao najizgledniji kandidati za novoga trenera, a De Laurentiis je i velik fan Atalantinog Giana Piera Gasperinija. Napolijev gazda savjete traži od Španjolca Rafe Beniteza, kojem se uvijek obraća kada mu je teško.

Ugovor još godinu dana

Di Marzio spominje imena Antonija Contea i Juliana Nagelsmanna, no to su malo izgledne opcije za Napoli. Jedan od kandidata je i Monzin trener Raffaele Palladino. Spalletti ugovor s Napolijem ima još godinu dana. De Laurentiis mu nije čestitao na osvajanju titule niti ga je ijednom spomenuo u planovima za proslavu naslova prvaka.

Spalletti je propustio i konferenciju za novinare, a Corriere dello Sport javlja da će na kraju sezone sigurno napustiti Napulj. Spalletti je u Napoliju od srpnja 2021. godine i ostvario je 60 pobjeda u 93 utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close