Zanimljivo razmišljanje Southgatea

Southgate: Utakmica u Milanu korak u pravom smjeru!

"Teško mi je biti previše kritičan. Imali smo veći posjed i više udaraca, igrali smo vrlo dobro veći dio utakmice. Kao da smo začarani", kaže Southgate.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2022. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kratkom razdoblju su Englezi prošli put od reprezentacije koja je igrala finala Europskog prvenstva do putnika u B diviziju Lige nacije. Posljedni poraz od Italije je to potvrdio. U pet utakmica, Englezi su uhvatili skromna dva boda. Zanimljivo, izbornik Gareth Southgate nije bio toliko (samo)kritičan.

"Teško mi je biti previše kritičan. Imali smo veći posjed i više udaraca, igrali smo vrlo dobro veći dio utakmice. Kao da smo začarani. Svi reagiraju na rezultate, ali uvjeren sam da će na kraju biti dobro. Individualno smo vidjeli puno dobrih nastupa. Utakmica u Milanu je korak u pravom smjeru. S druge strane, svjestan sam da javnost neće dobro prihvatiti ovaj rezultat", rekao je Southgate pa nastavio:

"Teško je objasniti zašto ne zabijamo. Mislim da dolazimo u prave pozicije. U nekim smo trenucima trebali dodati loptu, no jednostavno večeras nismo imali taj zadnji potez. Bit će puno buke zbog rezultata, što potpuno razumijem. Dečki znaju da je ovo utakmica koju su mogli pobijediti", rekao je Southgate

Kopirati
Drag cursor here to close