Kup BiH

Ništa-ništa u Modriči: Odluka o finalu pada u Mostaru

U prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine odigrane u Modriči dobojska Sloga i mostarski Zrinjski odigrali su bez golova.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2024. u 19:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odluka o prolasku u finale Kupa Bosne i Hercegovine past će u Mostaru. Dobojska Sloga i mostarski Zrinjski odigrali su bez golova u Modriči, pa je za uzvrat sve otvoreno.

Za razliku od prvog polufinalnog dvoboja, kada su Široki Brijeg i Borac odigrali susret s četiri gola, u Modriči ne samo da nije bilo golova, nego ni pravih prilika. I jedni i drugi više su se orjentirali da ne izgube utakmicu, pa je pravog nogometa bilo malo ili skoro ništa.

Trener Zrinjskog Željko Petrović ispremiješao je sastav, u Mostaru je ostavio neke od junaka pobjede nad Borcem, poput vratara Marića, te Kiša i Bradarića, a mjesto u prvih 11 zauzeo je kapetan Nemanja Bilbija.

Takva ekipa nije stvorila neke velike prilike, a zapravo najbolje je imala Sloga i to u samoj završnici, kada je Srđan Mrzić natjerao Gorana Karačića da se pomuči na golu gostiju.

Zrinjski će tako imati priliku u Mostaru izboriti drugo uzastopno finale, a u ponedjeljak će nastaviti utrku u prvenstvu za Borcem, jer mu u goste stiže posljednja Zvijezda 09.

Kopirati
Drag cursor here to close