Gradski derbi u Zenici

Zrinjski izdao važne upute navijačima za utakmicu finala Kupa BiH

Riječ je o susretu visokog rizika koji će zahtijevati velike sigurnosne mjere kako bi sve prošlo u najboljem redu.
Sport / Nogomet | 11. 05. 2023. u 20:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Zrinjski izdao je upute svojim navijačima pred finalni meč Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će njihov tim snage odmjeriti sa najvećim rivalom Veležom.

Susret mostarskih rivala na rasporedu je sljedeće srijede, odnosno 17. svibnja, a bit će odigran na stadionu Bilino polje u Zenici.

Riječ je o susretu visokog rizika koji će zahtijevati velike sigurnosne mjere kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Organizator utakmice je Nogometni savez BiH, a Zrinjski je na raspolaganje dobio ukupno 3.000 ulaznica za tribinu Sjever i jedan dio tribine Istok.

"Nakon još jednog sigurnosnog sastanka koji je održan u Zenici dogovoreno je da će navijači Zrinjskog koji će u Zenicu doći organizirano autobusima i kombijima putovati trasom Mostar - Posušje - Tomislavgrad - Kupres - Bugojno - Vitez - Zenica.

Također je dogovoreno da će za sve navijače Zrinjskog koji u Zenicu doputuju osobnim automobilima biti osiguran parking na SRC Kamberovića polje koji se nalazi u blizini Bilinog polja, a koji će cijelo vrijeme biti osiguran od strane policije, kao i trasa koja vodi prema stadionu.

Molimo navijače da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice koje se prodaju isključivo na blagajni stadiona (10:00 - 19:00), a sve dodatne informacije oko prodaje ulaznice i organiziranog odlaska navijača u Zenicu ćemo blagovremeno objaviti", poručuje Zrinjski svojim navijačima.

Početak susreta zakazan je za 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close