Plemići u Doboju

Rendulić oprezan: "Jagodić je prošle sezone jedini pobijedio Zrinjski"

HŠK Zrinjski napravio je prvi korak k osvajanju dvostruke krune, osiguravši naslov prvaka četiri kola prije kraja, a imat će priliku napraviti i drugi, kada igra finale Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2023. u 07:27 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije finala s Veležom u srijedu, Plemićima je ostala još jedna obaveza u prvenstvu. Danas će Zrinjski gostovati u Doboju kod Sloge a bit će to njihova još jedna utakmica u nizu protiv klubova koji se bore za ostanak.

“Istina da mi donekle krojimo poredak u borbi za ostanak, ali isto tako mi gledamo sebe i svaku utakmicu pokušavamo odigrati maksimalno što možemo i pokušavamo pobijediti. Imamo svojih briga, tako da ne trebamo brinuti tuđe brige”, rekao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Šef struke Plemića smatra da je Vlado Jagodić preporodio ekipu iz Doboja koja sada dobro stoji u borbi za ostanak.

“Sloga je izuzetno kompaktna ekipa. U posljednjih šest kola, imaju samo jedan poraz i to je ekipa koja zna igrati na rezultat. Dolaskom Jagodića, koji je iskusan lisac, to puno bolje izgleda. Oni traže svoju šansu na domaćem terenu, a Jagodić je i prošle godine jedini pobijedio Zrinjski. Sve nas to poziva na oprez, ali to nas isto motivira da pružimo svoj maksimum od sebe i da pokušamo doći do pobjede”, dodao je Rendulić.

Zrinjski u  Doboju neće imati Nemanju Bilbiju i Damira Zlomislića koji pauziraju zbog kartona, a sigurno da će Rendulić miksati i u ovoj utakmici.

“Sučić se polako vraća, Tičinović isto tako, a Ilinković će početi od prve minute. Izan stroja imamo i Ivančića, i s njim nema potrebe riskirati. Neka odmori još dva-tri dana, pa će se vratiti normalnom radu”, zaključio je.

Sudar Sloge i Zrinjskog igra se u 17 sati, prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close