Gužva u Italiji

VIDEO I Slavlje Verone, trener domaćih udario glavom gostujućeg napadača

Ipak, sve ono što se dešavalo na terenu ostalo je u sjeni poteza trenera domaćih Roberta D‘Aversa. On je u jednom trenutku došao do gostujućeg napadača Thomasa Hernyja i udario ga glavom u glavu.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2024. u 19:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Verona je u nedjelju u utakmici 28. kola talijanskog prvenstva u gostima svladala Lecce s 1:0 što je donijelo napredak na ljestvici. Jedini pogodak na utakmici postigao je Folorunsho u 17. minuti susreta. Nakon ove pobjede Verona je skočila na 13. mjesto na ljestvici s 26 bodova, preskočivši tako Lecce koji je 16. s 25 bodova.

Hrvatski reprezentativac Marin Pongračić odigrao je cijelu utakmicu za Lecce.

Ipak, sve ono što se dešavalo na terenu ostalo je u sjeni poteza trenera domaćih Roberta D‘Aversa. On je u jednom trenutku došao do gostujućeg napadača Thomasa Hernyja i udario ga glavom u glavu. Igrač Verone odmah je pao na tlo, a trener je samo odšetao prema svlačionici. Prethodno je Henry zaradio direktno isključenje zbog nasilnog ponašanja.

Video: Lecce - Verona 

U drugoj utakmici dana, Milan je na svom terenu savladao Empoli 1:0. Milan je imao inicijativu od početka, na kraju je Pulišić postigao gol za trijumf. Najbolju priliku za izjednačenje, Empoli je imao u 87. minuti, Destro je šutirao pravo u golmana domaćih.

Kopirati
Drag cursor here to close