Iznenađenje na početku sezone

Lecce još uvijek bez poraza

Vrlo uvjerljivi na svom terenu bili su nogometaši Frosinonea. Slavili su 4:2 protiv Sassuola koji je vodio 2:0.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2023. u 21:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo tko je mogao očekivati da će nakon četiri odigrana kola, uz Juventus i Inter neporažena biti ekipa Leccea. Lecce je sezonu otvorio trijumfom protiv Lazija, na gostovanju je remizirao protiv Fiorentine, nakon čega je savladao Salernitanu.

Na drugom gostovanju ove sezone, Lecce je ostao neporažen u Monzi. Krenuli su igrači Monze s centra, vratili loptu do golmana Sorrentina koji lagano odigrava prema Caldiroli. Alqvist je skoro ukrao loptu, pa ga je stoper domaćih zaustavio. Siguran s bijele točke je bio Krstović.

Međutim u 24. minuti utakmice Colpani je sve vratio na početak, nakon lijepe kombinacije s Colombom. Gostima je isključen Baschirotto u 55. minuti, ali su izdržali s čovjekom manje. Do 85. minute kada je na drugoj strani crveni karton dobio tragičar Caldirola.

Video: Monza - Lecce 

Atalanta je golom Nizozemca Koopmeinersa povela u Firenzi, ali su domaćini napravili preokret, već do kraja poluvremena. Prvo je Bonaventura u 35. lijepo pogodio za 1:1, nakon čega je Martinez bio strijelac u finišu, efektno glavom. Nakon samo sedam minuta igre u drugom poluvremenu Nigerijac Lookman, pogađa za 2:2. Odluka o pobjedniku pala je u 76. minuti, a toskanski junak bio je strijelac Kouamé.

Video: Fiorentina - Atalanta 

Vrlo uvjerljivi na svom terenu bili su nogometaši Frosinonea. Slavili su 4:2 protiv Sassuola koji je vodio 2:0. Pinamonti je bio nezaustavljiv u prvom dijelu, gosti su dva njegova gola došli do velike prednosti. I nisu mogli vjerojatno niti slutiti kako će proći do kraja. Zahvaljujući VAR-u dosuđen je jedanaesterac za domaće koji je u gol pretvorio Cheddira.

Efektnim golom Mazzitelli prvo vraća domaće u život, a onda šest minuta poslije iz drugog pokušaja na kraju akcije trese mrežu gostiju. Na kraju je konačan rezultat postavio Pol Lirola u šestoj minuti nadoknade.

Utakmica između Cagliarija i Udinesea je završila bez golova.

Kopirati
Drag cursor here to close