Redsi po redu vožnje

Slavlje Liverpoola u Lisabonu

Nogometaši Liverpoola slavili su 3:1 u gostima kod Benfice u prvom susretu četvrttfinala Lige prvaka.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2022. u 23:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola napravili su veliki korak prema plasmanu u polufinale Lige prvaka nakon što su u prvom susretu četvrtfinala u Lisabonu pobijedili Benficu sa 3:1.

Golove za Redse zabili su Ibrahima Konate (17'), Sadio Mane (34') i Luis Diaz (87'), dok je pogodak za portugalski sastav zabio Darwin Nunez (49').

U posljednjim trenucima susreta Diogo Jota je mogao zabiti i četvrti pogodak za Liverpool. Primo je točan pas i u situaciji jedan na jedan s golmanom pucao ravno u domaćeg vratara.

Uzvratni susret je 13. travnja na Anfieldu.

Portugalski sastav je prvi put nakon 2016. stigao do četvrtfinala, no čini se kako će i ovoga puta to biti zadnja stanica.

S druge strane Liverpool je prošle sezone zapeo u četvrtfinalu izgubivši od Real Madrida, no sada je korak do ulaska u polufinale gdje su Redsi posljednji put bili 2019. kada su na kocnu i osvojili Ligu prvaka.

Momčad Jürgena Kloppa u posljednje vrijeme igra fantastično, a odličnu predstavu Redsi su pokazali i na stadionu Luz, posebice u prvom poluvremenu. U posljednju 21 utakmicu izgubili su samo jednom (protiv Intera) te su tri puta remizirali.

Kopirati
Drag cursor here to close