Premier League

Slaven Bilić u šoku: Od glatkih 3:0 do konačnih 3:3 protiv Chelseaja!

U sudačkoj nadoknadi, točnije u 93. minuti utakmice, Chelsea dolazi do izjednačenja. Abraham je ugurao loptu u mrežu nakon što je glavom na drugu vratnicu loptu prebacio Mount – 3:3.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2020. u 00:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Chelsea / Plavci su iz ponora kod WBA na koncu iščupali jedan bod (3:3)

Hrvatski trener Slaven Bilić i njegov WBA nisu uspjeli svladati Chelsea unatoč vodstvu od 3:0!

Nakon dugih i teških 45 minuta u kojima su se grčevito branili izabranici bivšeg hrvatskog izbornika u konačnici su prosuli svoje veliko vodstvo iz prvih 45 minuta.

Utakmica je završila rezultatom 3:3, a strijelac pogotka vrijednog boda za Plavce bio je Tammy Abraham u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Prvi pogodak za WBA zabio je Callum Robinson već u četvrtoj minuti nakon što ga je lijepom asistencijom uposlio Matheus Pereira, da bi onda isti igrač u 25. minuti povećao vodstvo svoje momčadi nakon ogromne pogreške Thiaga Silve na sredini terena.

Pogodak za 3:0 zabio je Bartley u 28. minuti utakmice.

Podsjećamo, Chelsea je ovog ljeta potrošio više od 200 milijuna eura na ulazne transfere te mnogi na njih gledaju kao jedne od kandidata za osvajanje naslova.

Lampard na početku drugog poluvremena Kovačića i Alonsa ostavlja u svlačionici, a uvodi Hudson-Odoija i Azpilicuetu.

Chelsea je smanjio u 54. minuti na 3:1. Azpilicueta je kratko dodao do Mounta koji poteže s više od dvadeset metara i vara vratara Johnstonea.

U 70. minuti, Chelsea zabija novi pogodak. Havertz i Hudson-Odoi odigrali su malonogometnu akciju, bio je to lijepi dupli pas ovog mladog dvojca kojeg je Englez rutinski pospremio u mrežu – 3:2.

U sudačkoj nadoknadi, točnije u 93. minuti utakmice, Chelsea dolazi do izjednačenja. Abraham je ugurao loptu u mrežu nakon što je glavom na drugu vratnicu loptu prebacio Mount – 3:3.

U sljedećem kolu Chelsea na domaćem terenu dočekuje Crystal Palace, dok WBA ide u goste Southamptonu.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   



Kopirati
Drag cursor here to close