Real Madrid

Sky Sports: Real doveo srpskog napadača Jovića za 60 milijuna eura

Sky Sports navodi da će kraljevski klub za srpskog napadača platiti 60 milijuna eura, a da je sam igrač potpisao petogodišnji ugovor kojim mu garantira 10 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2019. u 07:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid dogovorio je dolazak Luke Jovića iz Eintracha, javlja Sky Sports. Sky Sports tvrdi da zna i detalje ugovora Luke Jovića, dok Realovo glasilo Marca tvrdi da su tek počeli pregovori.

Sky Sports navodi da će kraljevski klub za srpskog napadača platiti 60 milijuna eura, a da je sam igrač potpisao petogodišnji ugovor kojim mu garantira 10 milijuna eura.

Marca, koja se može smatrati Realovim glasilom, ističe kako su pregovori tek počeli, a da Eintracht traži od Reala 70 milijuna eura.

Jovića je Eintracht otkupio ranije ove sezone za sedam milijuna eura iz Benfice, koja ga je njemačkom klubu posudila još u ljeto 2017. Portugalci će dobiti i 20 posto od budućeg transfera.

Srpski napadač je ove sezone u 47 utakmica zabio 27 golova uz sedam asistencija.

Bild zna dokle se došlo?

Njemački Bild, koji je tradicionalno dobro informiran, piše kako se Eintracht i Real još uvijek cjenkaju oko odštete. Navodno je Kraljevski klub voljan platiti 50 milijuna, dok Eintracht traži između 60 i 70 milijuna.

Ovu je informaciju Bild dobio iz krugova Real Madrida.

Osim toga, Real nastoji u iznos odštete ukalkulirati i svog sadašnjeg napadača Mariana Diaza, koji bi krenuo u suprotnome smjeru od Jovićeva, te se priključio Rebiću i ostalima na Commerzbank Areni.

Međutim, očito je da su pregovori u završnoj fazi i da je samo pitanje trenutka kad će Luka Jović stadion Bernabeu moći nazvati svojim budućim radnim mjestom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close