Pretjeraše, brate...

Real i Barça već prilično iznervirani 'trakavicom' oko Jovića

"Sport" navodi kako Eintracht i Jovićev menadžer svakodnevno donose nove, senzacionalne vijesti o njegovoj prodaji velikanima, s ciljem da mu se još podigne cijena.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2019. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Jović, napadač Eintrachta iz Frankfurta, zasigurno je jedan od najatraktivnijih nogometaša u Europi, a nije nikakva tajna da ga prate velikani kao što su Real Madrid, FC Barcelona, FC Bayern i drugi.

Eintracht je iskoristio otkupnu klauzulu i platio Benfici sedam milijuna eura za Jovića, uz produženje njegova ugovora s klubom iz Frankfurta do 2023. godine, piše Sport Bild.

Čitava serija novinskih tekstova o tome kako Jović prelazi u Real, sutra opet u Barcelonu, a onda ga naglo hoće Niko Kovač... poprilično nervira Real Madrid i Barcelonu, piše španjolski Sport.

List navodi kako Eintracht i Jovićev menadžer Fali Ramadani svakodnevno donose nove, senzacionalne vijesti o njegovoj prodaji velikanima, s ciljem da mu se još podigne cijena.

Barça i Real se već u velikoj mjeri osjećaju iskorištenim od strane Jovićeva savjetnika, koji vješto koristi situaciju i ''podiže'' njegovu cijenu putem medija, željnih ''ekskluzivnih'' vijesti.

Sport piše kako je realnije da Jović završi u Bayernu li PSG-u, nego u Španjolskoj. Naravno, tradicionalno ''škrti'' FC Bayern neće se olako upuštati u poker s onima koji plaćaju nevjerojatne svote za nogometaše, a sjetimo se da je Paris St. Germain za Neymara platio 222 milijuna eura.

Barça prati Jovića u nekoliko zadnjih sezona, ali kriteriji Barcelone uvijek su bili pomalo drukčiji. Ukoliko njegova cijena bude realistična, a trenutno se procjenjuje na 55 milijuna eura, Katalonci bi mogli krenuti u akciju.

Međutim, piše Sport, prilikom zadnjeg susreta s njegovim menadžerom, traženo je 80 milijuna, te su se predstavnici Barçe povukli na ''pričuvne'' položaje.

Vodeći menadžeri Real Madrida također su se susreli s Jovićevim savjetnikom, ali traženi iznos za njega ih je ostavio u priličnome šoku, piše list.

Nakon toga Real je u medijima dao do znanja kako ima bolje opcije od Luke Jovića, ali su kazali kako ne isključuju i njegovo dovođenje na Santiago Bernabeu, ukoliko se cijena pokaže prihvatljivom.

Mladi srpski reprezentativac u nekoliko zadnjih utakmica za Eintracht pokazuje umor, jer je sezona bila uistinu duga i zahtjevna. Ne postiže golove u zadnjim utakmicama, a šanse koje promašuje u početku sezone je realizirao zatvorenih očiju.

Sve glasine koje kruže oko njega dodatno djeluju da se i sam Jović vjerojatno pomalo gubi u tom svijetu velikih igrača na nogometnoj sceni...

Kopirati
Drag cursor here to close