Šuška se, šuška

Škotski mediji pišu: Katalonci poslali službenu ponudu za Juranovića

Za njim već "luduju" Talijani, velika je želja Ivana Jurića u Torinu i Adriana Gallianija u Monzi, a sada su se u utrku uključili i Španjolci.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2023. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kreće velika utrka za otkrićem Vatrenih na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Kataru. Josip Juranović je nakon briljantnih partija u dresu hrvatske nogometne reprezentacije na sebe navukao pozornost dobrog dijela nogometnog tržišta.

Za njim već "luduju" Talijani, velika je želja Ivana Jurića u Torinu i Adriana Gallianija u Monzi, a sada su se u utrku uključili i Španjolci, prenose Sportske novosti

Doduše, već se i ranije nešto pisalo, više-manje tek naklapalo o interesu madridskog Atletica i Barcelone, a sad se čini kako je bivši kapetan Hajduka ipak za korak bliže katalonskoj prijestolnici.

Doduše, neće preći na Camp Nou, već bi to trebalo biti na Cornellu-El Prat, stadion Espanyola.

Kako javljaju brojni škotski mediji, za člana udarne postave Celtica stigla je prva službena ponuda, i to baš Espanyolova.

Do sad je Monza figurirala kao ta koja bi ga mogla dovesti, najprije do kraja sezone na posudbu, a tek onda bi uslijedio otkup ugovora od Celtica. Zasad nije poznato kakva je točno Espanyolova ponuda, je li na razini Monzine od oko 7 milijuna eura. Ali, jasno je da će tek sada početi "tržišni rat" za Juranovića.

Kopirati
Drag cursor here to close