U goste fenjerašu

Širokom upozorenje Leotarov remi sa Zrinjskim

Sport / Nogomet | 21. 10. 2022. u 13:40 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg će nakon pobjede nad Željezničarom u prošlom kolu, u ovom gostovati kod Leotara u Trebinju. Iako je Leotar zadnji na ljestvici, pokazali su da mogu igrati dobro, nakon što su u dvije zadnje utakmice deklasirali Slogu i odigrali 1:1 sa Zrinjskim.

"Leotar je tvrd i težak suparnik, posebice na domaćem terenu. Prošlu utakmicu odigrali su neriješeno sa Zrinjskim što dovoljno govori koliko su dobri i motivirani, a isti takvi će biti i protiv nas", smatra krilni igrač Širokog Ilan Pejić i dodaje kako su spremni odgovoriti na igru domaćina.

"Mi smo se dobro pripremili i odmorili za ovu utakmicu bez obzira na kup utakmicu prije dva dana. Svaka utakmica je novo dokazivanje. Vjerujem kako smo spremni i kako ćemo nastaviti s pozitivnim rezultatom", poručio je Pejić za službenu stranicu Širokog Brijega.

Kada je u pitanju kadrovska križaljka, uz nedovoljno oporavljenog Branimira Barišića, Ivica Barbarić na Policama neće imati na raspolaganju ni krilnog napadača Cyrillea Kpana kojemu je preminuo otac.

Sudar Leotara i Širokog Brijega jedini je koji nije u TV prijenosu, a igra se u subotu u 14 i 30.

Kopirati
Drag cursor here to close