Nemile scene

Prekinut derbi na Pecari, igrači Sarajeva pogođeni s tribina

Derbi 31. kola između Širokog Brijega i Sarajeva prekinut je u 89. minuti utakmice i to kod sigurnog vodstva domaćina.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2022. u 18:55 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je susret Širokog Brijega i Sarajeva bio lišen rezultatskog značaja, jer nijedna momčad nije mogla napredovati na ljestvici, sudari ovih klubova uvijek su zanimljivi, zbog velikog rivalstva.

Nažalost, takvo rivalstvo izaziva podizanje strasti, pa je susret prekinut kod 2:0 za Široki Brijeg pred sam kraj regularnog vremena.

Prema izvještačima s lica mjesta, prvo je Amer Dupovac pogođen s tribina, da bi predmet s ubačen s tribina pogodio i Hamzu Čatakovića. Nakon toga došlo je do sukoba zaštitara i navijača, pa je sudac Zoran Grbić prekinuo susret.

Do prekida bilo je 2:0 za domaće. U 52. minuti Bože Vukoja pogodio je nakon ubačaja Ivana Ikića, a vodstvo je uvećao Tonći Mujan u 81. minuti.

Nakon prekida gostujući igrači odbili su se vratiti na teren, a nakon duge stanke i vijećanja suca Grbića i delegata, teren stadiona Pecare napustili su i domaći igrači.

"Nakon što su, sa tribina stadiona Pecara, pogođena dva igrača Hamza Čataković i Amer Dupovac, utakmica NK Široki Brijeg - FK Sarajevo je prekinuta pri rezultatu 2:0 za NK Široki Brijeg. Bordo tim je odlučio da se neće vraćati na teren", priopćili su iz FK Sarajevo.

Ova utakmica tako umjesto da se mirno privede krajusada će imati kraj ali tek za zelenim stolom, a NK Široki Brijeg može sigurno očekivati neku veliku kaznu.

   

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close