Oslabljeni Široki

Široki bez četvorice u Banja Luci: "Jedinstvena prilika za mlade"

Nogometaši Širokog Brijega gostovat će kod banjalučkog Borca u okviru 30. kola Premijer lige BiH.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2022. u 11:41 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad s Pecare tražit će prekid negativnog niza od tri uzastopna poraza.

"Ova utakmica je motivirajuća zbog toga što igramo protiv Borca koji je jako dobra momčad, prolaze kroz jako dobro razdoblje i jako malo su utakmica izgubili što pokazuje njihovu kompaktnost i discipliniranost, ali isto treba naglasiti kako ne postižu puno pogodaka“, istaknuo je trener Širokog Brijega Ivica Barbarić.

U ovoj utakmici Barbarić neće moći računati na suspendirane Tonćija Mujana, Petra Bosančića i Jakova Blagaića te Božu Musu koji je obnovio ozljedu.

"Sve što se događa vjerojatno je dobro za nešto i ovo je jedinstvena prilika za mlade igrače koji će dobiti priliku dokazati se i nametnuti kako bismo na njih mogli računati u budućnosti“, kazao je trener Širokobriježana,prenosi službena stranica kluba.

"Moramo biti koncentrirani i cijela momčad mora raditi za ono što želimo postići, a to je pozitivan rezultat. Moramo popraviti i ubrzati reakcije na drugu loptu i onda ćemo vidjeti što ćemo iz toga dobiti“, dodao je.

Utakmica između FK Borac Banja Luka i NK Široki Brijeg igra se u srijedu, 11. svibnja na Gradskom stadionu u Banja Luci s početkom u 19 sati uz izravan prijenos na kanalu Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close