Posušje na Pecari

Širokobriježani "nabrijani" na susjedski derbi

U 22. kolu Premijer lige BiH na stadionu Pecara sastaju se susjedni klubovi, NK Široki Brijeg i HŠK Posušje. Bit će to prvo gostovanje Posušja na Pecari nakon skoro 14 godina.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2022. u 12:32 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener domaće momčadi Jure Ivanković i branič Petar Bosančić najavili su tešku utakmicu u kojoj očekuju pobjedu.

"Mi se pripremamo za ovu utakmicu kao i za svaku drugu, ali normalno je da susjedski derbi nosi jedan poseban naboj... Uvijek je bio neki poseban prestiž za onoga tko će slaviti u ovoj utakmici. Spremni smo i raspoloženje je dosta dobro u momčadi, iako su nas uvodna dva poraza malo izbacila iz kolosijeka", naglasio je Ivanković.

Dodao je kako su se utakmicom u Tuzli vratili na pravi put te da dočekuju Posušje u vrlo dobrom ozračju, potpuno zdravi i spremni.

"Takvi želimo istrčati pred naše navijače na teren i to je jedan dodatan motiv za nas da prikažemo dobar nogomet. Nadam se da ćemo mi na kraju imati snage da ostvarimo pobjedu protiv Posušja", kazao je Ivanković, prenosi Fena.

Petar Bosančić, igrač koji je ove zime stigao u NK Široki Brijeg kaže kako se odlično prilagodio na uvjete i novu momčad jer poznaje veliki broj igrača.

"Čuo sam sve najbolje o navijačima i navijačkom ozračju na Pecari. Znam dosta i o povijesti i rivalitetu između dvaju klubova. Ipak, koncentrirani smo na sebe i svoju igru. Podrška navijača će nam biti vjetar u leđa na putu do pobjede",  rekao je Bosančić, dodavši kako nije imao problema s prilagodbom na novi klub i sredinu.

 

Za susjedski derbi s Posušjem neće konkurirati ozlijeđeni Vinko Rozić i Nicholas Llanos, a pod upitnikom je i nastup Tomislava Čuljka koji ima problema sa zadnjom ložom.

Utakmica na Pecari između NK Široki Brijeg i HŠK Posušje počinje u 20 sati, a prijenos je na Arena Sport TV.

 

Kopirati
Drag cursor here to close