Istria Winter Cup

Široki s igračem manje remizirao s mađarskim drugoligašem

Nakon poraza od Rudara iz Velenja, Široki Brijeg je remizirao s mađarskim Budafokijem te završio posljednji u skupini A Istria Winter Cupa
Sport / Nogomet | 01. 02. 2018. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega odigrali su neodlučeno (1:1) s Budafokijem u drugom susretu skupine A Istria Winter Cupa igranom na terenu hotela Aminess Maestral u Novigradu.

Nakon što su u prvom susretu s minimalnih 1:0 poraženi od slovenskog Rudara iz Velenja, ''Plavo-bijeli'' su remizirali s mađarskim drugoligašem te će u subotu (11.00 sati) igrati za peto mjesto protiv drugog mađarskog kluba Gyirmota. Zanimljivo, upravo su se ove dvije momčadi sastale u finalu Istria Winter Cupa 2017. godine, a Mađari su slavili nakon jedanaesteraca 6:7 (2:2).

Video: Golovi s utakmice NK Široki Brijeg - Budafoki MTE

Nije dobro počelo za Širokobriježane jer su već u 2. minuti ostali s igračem manje. Novopridošlo pojačanje, napadač Dražen Bagarić, zaradio je izravni crveni karton zbog oštrog prekršaja nad suparničkim igračem. 

Unatoč igraču manje, Široki je došao do vodstva u 56. minuti. Josip Kvesić oduzeo je loptu, probio se po boku te loptu dodao Stipi Juriću, a ovaj ju je proslijedio do 18-godišnjeg Domagoja Marušića koji vara braniča i loptu šalje u mrežu za 1:0.

Video: Snimka utakmice NK Široki Brijeg - Budafoki MTE

Nije dugo trebalo Mađarima da poravnaju rezultat. U 62. minuti zalutali ubačaj završava na prvoj vratnici te napadač Budafokija loptu šalje u mrežu za 1:1.

Posljednji protivnik Širokobriježana tijekom boravka u Istri bit će slovenski NK Celje u utakmici koja će biti igrana 7. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close