Sloga na Pecari

Široki po smanjenje zaostatka: "Zbog navijača su nam rezultati tako dobri"

Široki Brijeg dočekuje Slogu iz Doboja i ako pobijedi smanjit će zaostatak za Zrinjskim na jedan bod.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2022. u 15:29 M.V. | Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon hercegovačkog derbija u kome su prošle nedjelje Široki Brijeg i Zrinjski podijelili bodove odigravši 1:1, u susretu 17. kola Premijer lige BiH u nedjelju se na Pecari sastaju NK Široki Brijeg i FK Sloga Doboj.

- Atmosfera u momčadi je jako dobra svi su dečki spremni i jedva čekamo utakmicu protiv Sloge na Pecari. Žao nam je što nismo ostvarili pobjedu u hercegovačkom derbiju na kojem smo imali sjajnu podršku naših navijača, ali mi se već okrećemo novoj utakmici u kojoj ćemo tražiti pobjedu – kazao je za Fenu veznjak Širokog Brijega Di Mateo Lovrić.

Osvrnuo se i na činjenicu da je Široki Brijeg neporažen na domaćem terenu.

- Sigurno da nam je lakše uz takvu podršku navijača. I kada smo umorni uz takvu atmosferu svi daju i zadnji atom snage, a na našoj Pecari je uvijek poseban je osjećaj igrati sve utakmice. Zbog toga su vjerojatno i rezultati tako dobri - naglasio je.

Dotaknuo se i protivnika s kojim je Široki Brijeg u prvoj utakmici odigrao neriješeno 1:1 i koji je iznenadio mnoge favorite.

- Znamo da neće biti lako i da je Sloga kvalitetna momčad koja se u svakoj utakmici želi nadigravati, ali mi se nadamo da ćemo uspjeti ostvariti pobjedu. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu i nadamo se da na Pecari ostaju sva tri boda - rekao je vezni igrač Širokog.

Utakmicu na Pecari između Širokog Brijega i Sloge sudit će Admir Šehović iz Sarajeva. Utakmica se igra u nedjelju od 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close