Hercegovački derbi

Široki čeka Velež, prvi put ove sezone s navijačima

Večeras se u Širokom Brijegu sastaju domaći Široki Brijeg i mostarski Velež, a prvi put ove sezone Pecara će otvoriti vrata za navijače.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2022. u 09:16 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok je Velež loše otvorio ovu sezonu, Široki Brijeg na početku igra odlično i ovaj derbi dočekuje s prvog mjesta. Također, napokon će imati i podršku navijača, jer je zbog incidenta na utakmici protiv Sarajeva na kraju prošle sezone imao suspenziju od četiri utakmice bez gledatelja.

Za večerašnji ogled s Veležom vlada veliko zanimanje i utakmica će po svemu sudeći biti odigrana u vrućoj atmosferi.

"U nekakvom specifičnom ozračju dočekujemo derbi. Nakon dugo vremena imamo priliku zaigrati pred našim navijačima. Povratak publike na Pecaru je stimulirajući trenutak za nas", najavio je utakmicu trener Širokobriježana Ivica Barbarić.

Naglasio je da ne želi podleći euforiji pred hercegovački derbi.

"Velež zaslužuje maksimalno poštovanje. Kao i svaka druga momčad u ligi i oni imaju sitnih problema, ali i nespornu kvalitetu. Od svojih igrača tražim apsolutni angažman. Svaki pojedinac mora biti na maksimalnoj razini i sve podrediti nastavku pozitivnog niza. Nadam se kako ćemo opravdati povjerenje navijača", dodao je Barbarić.

Za derbi s Veležom u redovima Širokog Brijega neće biti ozlijeđenih Brune Oliveire i Vinka Rozića, te suspendiranih Ilije Bagarića i Marijana Ćavara.

Utakmica se igra od 19 sati, a prijenos je na MY TV.

Kopirati
Drag cursor here to close