Novi kandidat za izbornika

Simone uči naš jezik: Reprezentaciji BIH bi dobro došlo malo talijanskog mentaliteta!

Iako po nekim izvorima novog izbornika treba tražiti između Sergeja Barbareza i Ivajla Peteva, navodno se u prvi plan probio i Marco Simone.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2020. u 17:37 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijan je očito dojmio Zvjezdana Misimovića koji ga namjerava ponuditi Izvršnom odboru, a i Simone očito ozbiljno vjeruje kako ima šanse, jer kako je rekao za N1, posljednjih mjesec dana intenzivno uči naš jezik.
 
"Sa sobom bih donio iste stvari koje sam živio kao igrač, iskustvo vrhunske organizacije koje sam živio kao igrač, najviše u periodu velikog Milana, profesionalnost, ozbiljnost, kredibilitet. To su vrijednosti koje svaka reprezentacija mora imati. To je moj background, a moja prednost je što sam radio u brojnim zemljama u Europi, ne samo u Italiji, te mislim da sam sposoban da se prilagodim kulturama zemalja u kojima radim. To je bitno jer u svakoj zemlji, mentalitet I kultura su različiti, ali sa sobom bih ponio i  svoju kulturu, svoj mentalitet i način rada iz zemlje koje ja dolazim. Mislim da je Italija idealna zemlja za reprezentaciju koja, prema mom mišljenju u svojim temeljima mora imati entuzijazam, nešto čega možda nema u posljednjem periodu i veliki stepen organizacije i ozbiljnosti u radu. Mislim da je to najbitnije", kazao je Simone za N1.
 
Nekadašnji napadač Milana, PSG-a i Monaca, kao trener nije imao previše uspjeha. Na početku karijere vodio je Monaco, a kasnije je radio u Švicarskoj, Tunisu, Tajlandu i Maroku.
Kopirati
Drag cursor here to close