Otkaz treneru

Sevilla dala otkaz Eduardu Berizzu i traži njegovu zamjenu

Nije riječ o samovoljnom odlasku Berizza zbog zdravstvenih problema već je Sevilla odlučila potražiti promjenu zbog loših rezultat i igara momčadi.
Sport / Nogomet | 23. 12. 2017. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Argentinskog nogometnog stručnjaka Eduarda Berizza život posljednjih mjeseci nije mazio. Sevilla F.C. se dosta mučila i nije ostvarivala željene rezultate, a zatim je saznao kako ima rak prostate, da bi sada dobio i otkaz u Sevilli zbog loših rezultata.

Nakon što je Eduardu Berizzu dijagnosticiran rak prostate, klub je stao uz njega, vratio se na klupu, ali na njoj se nije dugo zadržao.

Nije riječ o samovoljnom odlasku Berizza zbog zdravstvenih problema već je Sevilla odlučila potražiti promjenu zbog loših rezultat i igara momčadi.

Berizzo je prije mjesec dana igračima na poluvremenu susreta protiv Liverpoola rekao za svoju bolest i Sevilla se do kraja vratila iz velikog zaostatka te uzela bod remijem 3:3. Tjedan dana kasnije uspješno je operiran, vratio se na klupu, ali za kratko.

Nakon otkaza Berizzu, iz Seville su poručili kako se nadaju da će novog trenera imenovati već tijekom zimske stanke kako bi što prije preuzeo momčad.

Berizzo je u Sevillu stigao na kraju prošle sezone, a prije toga vodio je Celtu s kojom je igrao i polufinale Europske lige.

Kao najizgledniji kandidat za njegova nasljednika spominje se Javi Gracia, premda Sevilla pokušava doznati i kakvi su planovi Luisa Enriquea, ranijeg trenera Barcelone, koji je pri odlasku s Campa Nou kazao kako želi uzeti godinu dana slobodnog vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close