Na marginama velikog preokreta

Trener Seville Eduardo Berizzo obolio od raka

Način na koji su igrači domaćeg sastava proslavljali postignute golove sa svojim trenerom ukazivale su na nešto jako neobično i više nego emotivno u momčadi Seville
Sport / Nogomet | 22. 11. 2017. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolska Sevilla je u sinoćnjoj utakmici Lige prvaka napravila jedan od najluđih preokreta u ovom natjecanju, stigavši poravnati zaostatak od 0:3 protiv jakog Liverpoola.

Konačnih 3:3 postignuto je u posebnoj atmosferi, pod dojmom šoka zbog vijesti da trener Seville Eduardo Berizzo boluje od raka prostate i da se mora podvrgnuti operativnom zahvatu. Datum njegove operacije još nije određen, pišu španjolski portali.

Način na koji su igrači domaćeg sastava proslavljali postignute golove sa svojim trenerom i kasnije riječi Evera Banege ukazivale su na nešto jako neobično i više nego emotivno u momčadi Seville.

''Bila je to luda utakmica. Otišli smo na poluvremenu u svlačionicu, znajući da možemo nešto postići ako to budemo tražili u nastavku. Mi moramo sve naše utakmice tako igrati, uvijek trebamo zauzimati takav stav prema igri. Tada će navijači stajati iza nas, a također i trener koji je donio ovaj preokret. On je odgovoran čovjek koji nas je doveo u dobru poziciju i mi svi stojimo iza njega'', kazao je Banega, prenosi Marca.

Klub nije demantirao vijesti o oboljenju Berizzoa, a za danas je zakazana tiskovna konferencija na kojoj će se vjerojatno kazati nešto podrobnije o tome.

Kopirati
Drag cursor here to close