Nakon otkrivanja tumora prostate

Uspješno operiran trener Seville Eduardo Berizzo

Sam Berizzo ostao je inače prilično miran nakon što je saznao za dijagnozu i želi se vratiti na posao što je prije moguće.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2017. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Seville Eduardo Berizzo uspješno je podvrgnut operaciji tumora prostate u glavnom andaluzijskom gradu, pišu španjolski mediji.

Za dijagnozu je saznao nedavno, a koliko će i na koji način trajati njegove terapije nakon operacije, liječnici će moći utvrditi tek nakon što analiziraju njegovo zdravstveno stanje nakon kirurškog zahvata.

Uprava kluba će pratiti sve liječničke savjete i neće pritiskati svoga trenera kako bi se čim prije vratio na klupu.

Sam Berizzo ostao je inače prilično miran nakon što je saznao za dijagnozu i želi se vratiti na posao što je prije moguće.

Do tada će njegov pomoćnik Eduardo Marcucci preuzeti ulogu trenera prvog tima.

"On je čovjek koji naporno radi i on će čak staviti posao iznad svog zdravlja, a to je već pokazao. Pokušat ćemo nastaviti normalno raditi kako bismo ovaj trenutak što je moguće brže ostavili iza nas", rekao je Marcucci za svog šefa.

Nakon operacije Berizzova obitelj i prijatelji bili su umireni razgovorom s liječnicima, navodeći kako bi se uskoro sve trebalo vratiti u normalnu kolotečinu, jer je oboljenje otkriveno u vrlo ranoj fazi.

Kopirati
Drag cursor here to close