Trener Širokog Brijega

Sedloski: Ovo je za nas veliki šamar, ne znam što je bilo igračima, moramo se probuditi

Nimalo zadovoljan nakon utakmice nije bio trener Širokobriježana Goce Sedloski čija je momčad pala na četvrto mjesto i time si donijela teži raspored u završnici prvenstva.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2019. u 20:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo je prvi put u povijesti slavilo protiv Širokog Brijega na Pecari u Premijer ligi BiH i to sa stilom - 0:3!

Nimalo zadovoljan nakon utakmice nije bio trener Širokobriježana Goce Sedloski čija je momčad pala na četvrto mjesto i time si donijela teži raspored u završnici prvenstva s obzirom da će morati u goste Sarajevu i Željezničaru.

''Ovo je za nas veliki udarac, veliki šamar. U drugom poluvremenu nismo igrali, a oni su ekipa koja to ne oprašta. Mi idemo dalje težim putem, ali što je - tu je'', komentirao je Sedloski.

 Makedonski stručnjak već je čestitao Sarajevu osvajanje titule prvaka.

''Čestitke Sarajevu na pobjedi i za osvojeno prvenstvo. I prije utakmice sam rekao da su oni već prvaci'', rekao je Sedloski.

''Plavo-bijelima'' sada slijede veliki izazovi, točnije borba za Europu, a sve je izglednije da će ju tražiti kroz Kup BiH. Upravo ih u Kupu u srijedu očekuje uzvratni susret četvrtfinala protiv Borca u Banja Luci gdje idu s prednošću od 2:1 iz prve utakmice.

''Htjeli smo ostati na trećem mjestu, protivnik nam to nije dopustio. Ne znam što je bilo igračima, moramo se probuditi ako hoćemo napraviti dobar rezultat protiv Borca u Kupu'', zaključio je Sedloski.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close