Trener Sarajeva nakon pobjede na Pecari

Musemić: Ova pobjeda može biti presudni korak ka tituli prvaka

Sarajlije su ovom pobjedom pobjegle drugoplasiranom Zrinjskom na 11 bodova te je ovaj susret na Pecari vjerojatno bio presudan kada je u pitanju borba za titulu prvaka.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2019. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo je prvi put u povijesti slavilo protiv Širokog Brijega na Pecari u Premijer ligi BiH i to sa stilom - 0:3!

Trener ''Bordo'' momčadi Husref Musemić na kraju je bio zadovoljan pobjedom, no ne i prvim poluvremenom. Sarajlije su ovom pobjedom pobjegle drugoplasiranom Zrinjskom na 11 bodova te je ovaj susret na Pecari vjerojatno bio presudan kada je u pitanju borba za titulu prvaka.

''Ova pobjeda može biti presudni korak. Mi ćemo se ponašati ovako sve dok teorije postoje, a kada više ne bude teorija, znat ćemo da smo prvi'', rekao je Musemić na press konferenciji nakon utakmice.

Strateg Sarajeva nije zadovoljan prvim poluvremenom, no smatra da je drugi pogodak odlučio pitanje pobjednika.

''Prvim poluvremenom nisam nimalo zadovoljan. Djelovali smo konfuzno i nervozno, ali kada smo postigli pogodak postali smo mirniji i počeli smo igrati. Već poslije drugog pogotka pitanje pobjednika je bilo riješeno'', rekao je Musemić.

Susret je mogao otići u sasvim drugom smjeru da su Širokobriježani iskoristili svoje prilike. No, kako to obično biva u nogometu, kada ne postigneš pogodak iz izgledne prilike, ubrzo stigne kazna i primiš pogodak - ovoga puta Široki je primio čak tri u 11 minuta.

''Na našu sreću Široki nije iskoristio svoje prilike u prvom poluvremenu. Mogao nas ja kazniti, ali srećom nije. Prekinuli smo tradiciju koja tako dugo traje. Jako bitni bodovi za nas u našem cilju - da budemo prvi. Ima se još igrati, 33 boda su u igri'', zaključio je Musemić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close