Sjajna utakmica

Sedam golova, preokreti i slavlje Barcelone

Kao što Villarreal nije klonuo na 0:2, tako nije ni Barcelona nakon tri primljena gola.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2023. u 19:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajnu utakmicu na "Madrigalu" su odigrali Villarreal i Barcelona. Barcelona je vodila 2:0, "Žuta podmornica" je napravila preokret, ali je na kraju poražena 3:4. Katalonci su imali otvaranje utakmice kao iz snova. Prvo je Gavi pogodio za 0:1 u 12. minuti, a onda je tri minute poslije već bilo 0:2 zahvaljujući de Jongu.

Ali Villarreal uzvraća na najbolji način odgovara. Do odmora je utakmica u egalu. Foyt je prvo pogodio za 1:2, a onda je pet minuta prije odmora Sorloth sve vratio na početak. Norvežanin je nekako plesao po rubu nedozvoljene pozicije, ali su milimetri bili na njegovog i strani Villarreala. Nakon ovakvog poluvremena, što se moglo očekivati u nastavku?

U najmanju ruku nastavak golijade. I tako je bilo. Sada otvaranje drugog dijela pripada domaćima, Baena je strijelac za 3:2. Kao što Villarreal nije klonuo na 0:2, tako nije ni Barcelona nakon tri primljena gola. Ferran Torres je ušao s klupe u 63. minuti, pet poslije je zabio za 3:3. Na kraju je utakmicu odlučio Robert Lewandowski golom za 3:4, u 71. minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close