Priča se ponavlja

Savez još jednom obranio Vahu

"Savez demantira ono što je objavljeno u pojedinim medijima vezano za potpis ugovora s Regraguijem i potvrđuje da je Halilhodžić i dalje izbornik marokanske reprezentacije", objavio je Savez.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2022. u 13:27

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutka kada je izborio plasman na SP, Vahid Halilhodžić je u medijima. Prvih par dana se slavio uspjeh reprezentacije Maroka, a onda je krenula priča koja još uvijek traje.

O njegovoj smjeni, treneri nasljednici su tu, stoje u redu, pa se skoro svakih nekoliko dana pojavi neko novo ime. Posljednjih mjeseci Halilhodžića su već nekoliko puta "smijenili", a ovog puta čak su tamošnji mediji otišli korak dalje i objavili da će novi izbornik biti Walid Regragui koji je prema njihovim tvrdnjama dogovorio trogodišnji ugovor.Nakon svega reagirao je tamošnji savez priopćenjem.

"Savez demantira ono što je objavljeno u pojedinim medijima vezano za potpis ugovora s Regraguijem i potvrđuje da je Halilhodžić i dalje izbornik marokanske reprezentacije", objavio je Savez. Vahid je već na klupi reprezentacije odradio 30 utakmica i narednog mjeseca će biti točno godinu dana otkako je preuzeo ovu selekciju.

U tih trideset utakmica, Maroko je samo tri puta poražen. U poređenju sa prethodnim selekcijama koje je vodio, Vaha je na klupi Japana ostao 38 utakmica, Alžir trideset, Obalu Slonovače 23.

Kopirati
Drag cursor here to close