Vahid Halilhodžić

"Težak ždrijeb, pokušat ću ponoviti uspjeh iz 2014."

"Ždrijeb je vrlo težak i ovdje nema malih ekipa. Pokušat ću učiniti isto što sam pokušao i s Alžirom protiv Njemačke 2014. Moramo vjerovati i pripremiti se za natjecanje", riječi su Vahe Halilhodžića nakon ždrijeba.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2022. u 22:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Maroka Vahid Halilhodžić prokomentirao je ždrijeb za Svjetsko prvenstvo u Kataru, nakon što je saznao da ga očekuju Hrvatska, Belgija i Kanada.

"Ovo su reprezentacije s igračima koji mogu odigrati loše, a opet pobijediti na kvalitetu. Nemamo što izgubiti. Stadioni ovdje su veličanstveni, travnjaci također. Moći ćemo razvijati dobru igru i kvalitetan nogomet", započeo je Vaha pa nastavio:

"Imamo viceprvaka svijeta, najbolju momčad Sjeverne Amerike i veliku momčad poput Belgije. Skupina je prilično teška. Moguća su iznenađenja. Na Svjetskom prvenstvu 2014. već sam igrao protiv Belgije i ona ima nevjerojatne igrače. Ždrijeb je vrlo težak i ovdje nema malih ekipa. Pokušat ću učiniti isto što sam pokušao i s Alžirom protiv Njemačke 2014. Moramo vjerovati i pripremiti se za natjecanje", prenosi SportKlub riječi Vahe Halilhodžića.

Podsjetimo, spomenute 2014. Alžir je u Brazilu ispao od Njemačke u osmini finala rezultatom 2:1.

Kopirati
Drag cursor here to close