Serie A

Sassuolo šokirao Inter na San Siru

Nogometaši Sassuola u susretu su 26. kola talijanskog prvenstva priredili senzaciju svladavši branitelja naslova Inter u Milanu sa 2-0 .
Sport / Nogomet | 20. 02. 2022. u 22:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je vodeći Milan u subotu odigrao samo 2-2 na gostovanju kod posljednje Salernitane, Inter je imao priliku preuzeti vrh pobjedom protiv momčadi iz sredine ljestvice, Sassuola.

No, Inter je u utakmicu krenuo dekoncentrirano, redale su se pogreške domaćih igrača, a Sassuolo je to iskoristio s dva pogotka u prvih pola sata. Prvo je Raspadori (8) preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora svladao Handanoviča nakon što je Calhanoglu izgubio loptu, da bi Scamacca (26) pogodio glavom od vratnice za 2-0.

Edin Džeko je u igru ušao na početku drugog poluvremena. Ivan Perišić igrao je za Inter do 78. minute, dok Marcelo Brozović nije konkurirao za nastup zbog suspenzije.

Fiorentina je u Firenci svladala Atalantu s 1-0 i probila se na sedmo mjesto.

Gol vrijedan pobjede za Viole dao je Poljak Piątek u 56. minuti na asitenciju Gonzaleza. Gosti su bili znatno oslabljeni bez Josipa Iličića, Duvana Zapate, Luisa Muriela, Josea Luisa Palomina i Alekseja Mirančuka.

Atalanti je u 64. minuti VAR poništio gol zbog zaleđa, a prosvjedi zbog poništenja pogotka Malinovskog koštali su isključenja trenera Atalante Giana Piera Gasperinija.

Ostali rezultati:

Venezia - Genoa 1-1

Udinese - Lazio 1-1

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close