Ima i toga

Sandro Kulenović i treći put ove sezone 'promijenio' klub

Dinamo je odlučio vratiti Sandra Kulenovića (23), koji je bio na posudbi u Lokomotivi. Napadač nije bio u planovima bivšeg trenera Igora Bišćana pa je 19. kolovoza poslan na Kajzericu, gdje je igrao i prethodne sezone na posudbi.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2023. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za Lokomotivu je ove sezone Kulenović odigrao dvije utakmice te zabio gol Osijeku (donio bod Lokomotivi zabivši za 2:2 u šestoj minuti sučeve nadoknade), a sada se u redove Modrih vraća nakon nešto više od dva tjedna.

Dolaskom Sergeja Jakirovića na klupu Dinama odlučeno je da će Kulenović biti vraćen Dinamo.

Nije tajna da je Sergej Jakirović tražio još opcija u napadu, a nakon što je propao posao s Ramónom Mierezom i nekim inozemnim opcijama, okrenuli su se u Dinamu vlastitim rezervama.

Kulenović je za Dinamo dosad imao 19 nastupa, ali nije uspio zabiti gol.

Bio je član Legije iz Varšave, Rijeke i mlade momčadi Juventusa. Na osudbama u Rijeci i Lokosima ukupno je skupio preko 100 nastupa uz 32 pogotka.

Za U-21 Hrvatsku je u 16 utakmica zabio šest golova.

I Halilović se vratio u Dinamo

Tibor Halilović, 28-godišnji hrvatski veznjak, u ponedjeljak je pojačao konkurenciji na pozicijama u sredini terena u momčadi Dinama, objavio je hrvatski nogometni prvak.

Prema podacima s nogometnog portala transfermarkt.com, Halilović je imao ugovor s nizozemskim Heerenveenom do ljeta 2024., a njegova je tržišna vrijednost procijenjena na 800.000 eura.

Dinamo nije objavio detalje o Halilovićevom ugovoru.

Halilović je svoju karijeru započeo u drugom timu Dinama, a onda jednu sezonu igrao u Lokomotivi.

Potom je dvije godine proveo u Wisli iz Krakowa, zatim se vratio u HNL, igrajući dvije sezone u Rijeci, odakle 2021. prelazi u Heerenveen.

Kopirati
Drag cursor here to close