Nakon poraza

‘Samo pijan čovjek može vjerovati da BiH ide na Europsko prvenstvo! Ne mogu shvatiti da su njega smijenili...‘

Momčad izbornika Faruka Hadžibegića nije se proslavila protiv suparnika te je upisala treći poraz u prva četiri kola europskih kvalifikacija. Prije toga izgubila je od Portugala (0:3) i Slovačke (0:2).
Sport / Nogomet | 21. 06. 2023. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine uspjela je u svojoj povijesti izboriti plasman na tek jedno veliko natjecanje. Zmajevi su sudjelovali na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, no izgleda da će navijači morati pričekati još neko vrijeme kako bi vidjeli svoje igrače u akciji na europskoj ili svjetskoj smotri, pišu Sportske novosti.

Sugerira to rezultat iz Zenice, gdje je BiH izgubila od Luksemburga rezultatom 0:2. Momčad izbornika Faruka Hadžibegića nije se proslavila protiv suparnika te je upisala treći poraz u prva četiri kola europskih kvalifikacija. Prije toga izgubila je od Portugala (0:3) i Slovačke (0:2).

"Ne mogu shvatiti ni vjerovati da je netko smijenio Peteva i umjesto njega stavio Hadžibegića, a sve to u trenutku kad je izboren baraž i kad je atmosfera bila dobra. Tko ide u džamiju ili crkvu, trebao bi se zahvaliti na Petevu jer zbog njega imamo baraž",  komentirao je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Marko Topić (47) u studiju BHT-a.

Naravno, voditelj mu je postavio pitanje ima li BiH nakon ovako slabog početka izgleda za plasman na Euro u Njemačkoj sljedeće godine.

"Svi znaju koliko volim ovu reprezentaciju, ali samo pijan čovjek se može nadati i vjerovati da možemo biti drugi. Ne vidim po čemu smo mi to jači od Slovačke. Ne znam po kojem mjerilu smo mi bolji od Slovačke na bilo koji način, ali naravno da smo opet najbolji po sebi. Oni su tri puta igrali na velikim turnirima, imaju puno kvalitetnije i skuplje igrače",  zaključio je nekadašnji junior Dinama koji je u karijeri nastupao za Orašje, Sion, Wil 1900, Zürich, Varteks, Monzu, Austriju Beč, Energije Cottbus, Wolfsburg, Krilja Sovjetov i Saturn Ramenskoe.

Kopirati
Drag cursor here to close