Motivirani Mo

Salah: Sada treba riješiti neraščišćene račune

Nogometašu Liverpoola Mohamedu Salahu ispunila se želja te će njegova momčad u finalu ovosezonske Lige prvaka igrati u Parizu protiv madridskog Reala 28. svibnja.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2022. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan nakon što je Liverpool prošao Villarreal u polufinalu, a upravo se očekivala uzvratna utakmica Real Madrida i Manchester Cityja, napadač Liverpoola je poručio kako želi Real u finalu, iako su sve utakmice Liverpoola i Cityja sjajne i zanimljive.

Salaha još uvijek boli finalna utakmica Lige prvaka 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobijedio 3-1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa.

Na tom susretu Salah je morao napustiti travnjak već u 30. minuti nakon grubog starta Sergija Ramosa na njemu.

"Sada je došlo vrijeme da se riješe neki neraščišćeni računi", poručio je Salah nakon što je postalo poznato s kim će igrati njegov Liverpool.

Inače, prošle sezone također su međusobno igrali Real i Liverpool. Tada, u četvrtfinalu, Madriđani su također bili bolji te su slavili s ukupnih 3-1.

Nakon poraza od Reala u finalu 2018. godine Liverpool je osvojio jedan naslov pobjednika Lige prvaka i to odmah godinu dana kasnije kada je u engleskom finalu bio bolji od Tottenhama s 2-0. Salah je tada postigao prvi pogodak na utakmici, piše Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close