NK Široki Brijeg

Sablić: U međusobnim ogledima smo analizirali propuste

Zbog loših travnjaka klubova u blizini, struka Širokog Brijega odlučila je da će ''Plavo-bijeli'' odigrati dvije međusobne utakmice
Sport / Nogomet | 17. 11. 2017. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvenstvenoj stanci struka Širokog Brijega htjela je dogovoriti prijateljske utakmice kako bi vodeća prvenstvena momčad što spremnije dočekala nastavak natjecanja i nedjeljni dvoboj s GOŠK-om na Pecari (16.00 sati). No, zbog loših travnjaka klubova u blizini, ipak se nisu odlučili na tu opciju već su igrači trenera Gorana Sablića odigrali dvije međusobne utakmice.

''Kraj je sezone za klubove iz blizine, a travnjaci nisu pogodni za igranje prijateljskih utakmica, iako smo mislili jednu odigrati. Zato smo imali dva međusobna ogleda. Rezultati su nevažni, ali mene je i tako zanimao pristup i ozbiljnost. Igralo se žestoko, kao u prvenstvu, iskre su sijevale na sve strane. Raduje me ta ozbiljnost. Jednu od tih utakmica igrali smo 5x12 minuta, sa stankama u kojima smo analizirali propuste'', izjavio je za Večernji list trener Širokog Brijega Goran Sablić.

U kadru ''Plavo-bijelih'' za nedjeljni susret protiv GOŠK-a (16.00 sati, Pecara) najvjerojatnije neće biti Stjepana Lončara koji se žali na bolove u leđima te Josipa Barišića koji ima problema s anginom.

Osim njih dvojice, svi ostali igrači su u punom trenažnom procesu, uključujući i oporavljene Wagnera i Josipa Ćorića.

Kopirati
Drag cursor here to close