Najbolji igrač Premijer lige BiH

Široki odbio ponudu Željezničara za Menala i potvrdio zanimanje europskih klubova

Željezničar želi već na zimu dovesti Luku Menala iz Širokog Brijega, no klub s Pecare se zahvalio na ponudi i odbio ju
Sport / Nogomet | 09. 11. 2017. u 19:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željezničar je poslao službenu ponudu Širokom Brijegu za trenutačno najboljeg igrača Premijer lige BiH 21-godišnjeg Luku Menala.

Predstavnici kluba s Grbavice su, nakon izvlačenja parova Kupa BiH, obavili razgovore s čelnicima Širokog Brijega, a onda su i poslali službenu ponudu ne otkrivajući koliko su novca ponudili.

''Istina je da smo poslali ponudu za Menala, jer smatramo da bi tako kvalitetan i mlad igrač bio pojačanje za našu momčad. Želimo naglasiti da smo sve aktivnosti po ovom pitanju uradili isključivo u komunikaciji sa Širokim, onako kako to poslovna etika nalaže. Široki je naš sportski prijatelj, razgovarali smo s njima i poslali ponudu'', izjavili su za Dnevni avaz iz Željezničara.

Potvrda je stigla i s Pecare, točnije od sportskog direktora Dalibora Šilića koji je kazao da su pregovori bili korektni.

''Ponuda iz Željezničara je stigla, zahvalili smo se, za Menala imamo dosta interesenata, i europskih klubova i onih iz regije, tako da očekujemo veći novac od onoga koji su nam iz Želje ponudili'', rekao je Šilić sarajevskom listu, koji je svojevremeno nosio dres kluba s Grbavice.

Klubovi nisu željeli otkriti brojku koja je ponuđena, a prema stranici Transfermarkt.com, vrijedi 700.000 eura. Iz Širokog kažu kako se može dogoditi da Menalo ode već u zimu.

''Ukoliko stigne ponuda koja bi nas zadovoljila, naravno da smo spremni prodati Menala, ali nećemo to činiti po svaku cijenu. Mislim da smo napravili odličan potez podmlađivanjem ekipe, većinom je čine igrači iz naših mladih kategorija, od kojih očekujemo dosta u budućnosti'', rekao je Šilić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close