NK Široki Brijeg

Sablić: Imamo momčad spremnu za visoke dosege

''Iza nas je jedna pozitivna serija kojom smo potvrdili da imamo momčad koja je spremna za visoke dosege i fizički i psihički'', kazao je trener Sablić
Sport / Nogomet | 14. 11. 2017. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pozicionirali smo se na vrhu. No, ne smijemo poletjeti. Trebamo ostati ponizni, čvrsto na zemlji i nastaviti u započetom ritmu. Nema razloga bilo što mijenjati u odnosu na vrijeme iza nas. Zapravo, mi još uvijek ništa spektakularno nismo napravili'', prokomentirao je za Sportske novosti dosadašnji tijek prvenstva trener Širokog Brijega Goran Sablić  čija momčad drži čelno mjesto premijerligaške ljestvice.

Nakon reprezentativne stanke, Široki Brijeg će u nedjelju, 19. studenog, u 16.00 sati, u sklopu 15. kola, na Pecari dočekati GOŠK od kojeg je izgubio 2:1 u Gabeli u četvrtom kolu.

''Tu smo gdje jesmo, imamo svoje ciljeve i znamo kako do njih. Iza nas je jedna pozitivna serija kojom smo potvrdili da imamo momčad koja je spremna za visoke dosege i fizički i psihički. Kad to uspoređujemo s prošlom sezonom onda je to jedna sasvim nova priča'', istaknuo je Sablić komentirajući rezultate Širokog Brijega u ovoj sezoni.

Kopirati
Drag cursor here to close