Petev

S optimizmom u Finsku

Pred polazak Petev je izjavio da "s optimizmom ide u Finsku".
Sport / Nogomet | 21. 03. 2021. u 12:03 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"S optimizmom idemo u Finsku, imamo kvalitetne igrače i siguran sam da će igrati borbeno i maksimalno motivirano", izjavio je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev, koji je s delegacijom jutros otputovao u Helsinski, gdje će tim početi kvalifikacijski ciklus za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Petev, stručni stožer, igrači Eldar Ćivić, Kenan Pirić, Darko Todorović i delegacija NS BiH, jutros su čarter letom sa sarajevskog aerodroma otputovali u Helsinki gdje će tim u srijedu 24. ožujka utakmicom protiv Finske početi ciklus za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Pred polazak Petev je izjavio da "s optimizmom ide u Finsku".

"U kontaktu smo bili ovih dana s igračima i ne očekujem da bude nekih većih problema oko njihovog dolaska. Planirali smo da sutra u 20 sati održimo prvi trening, jer igrači dolaze u različito vrijeme. Fokusiran sam samo na našu ekipu i s obzirom na to da imamo malo vremena, pokušat ću da im prenesem svoju viziju i razmišljanja. Kao što sam ranije rekao, imamo kvalitetne igrače i siguran sam da će igrati borbeno i maksimalno motivirano", naveo je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close