Koga pratite?

Ronaldo očito najbolje trese sve vrste mreža; Modrić u Top 10

Cristiano Ronaldo je planet za sebe (517 milijuna), a ostali najbolje plasirani su raspoređeni unutar 100 milijuna pratitelja, s tim da su ostala devetorica iz Top 10 zajedno 'sakupili' manje od slavnog Portugalca.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2021. u 22:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pojavom društvenih mreža mnogi su sportaši vrlo brzo shvatili i prihvatili prednosti prezentacije svog igračkog brenda izvan sportskog terena.

Nekad je najčešće vrijedilo pravilo: Što uradiš na natjecanju, to će graditi tvoj imidž. Nakon toga sudbina sportaša bila je uglavnom u rukama medija, ali sada i sami mogu kreirati svoju sliku u javnosti.

Njemački Bild istražio je koji nogometaši, sudionici predstojećeg Eura, imaju najviše pratitelja na Instagramu, Facebooku i Twitteru.

Očekivano, Cristiano Ronaldo je planet za sebe (517 milijuna), a ostali najbolje plasirani su raspoređeni unutar 100 milijuna pratitelja, s tim da su ostala devetorica iz Top 10 zajedno 'sakupili' manje od slavnog Portugalca.

Teško je naći nekog igrača koji želi 'pratiti' Ronalda na terenu, ali među navijačima, ništa lakše...

Mjereno po toj vrsti popularnosti, Gareth Bale je na drugom mjestu (96 milijuna), a treći je Paul Pogba (72 milijuna).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Luka Modrić je prema ovoj ljestvici plasiran među deset najpopularnijih, konkretno na osmoj je poziciji sa 38,7 milijuna pratitelja na svim mrežama.

Foto: Ilustracija / Europski nogometaši koji su najpopularniji na društvenim mrežama
Kopirati
Drag cursor here to close