Vraća se doma?

Ronaldova mama nagovara sina da se vrati u svoj matični klub

"Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade", izjavila je za portugalsku televiziju mama Dolores.
Sport / Nogomet | 15. 05. 2021. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo u pobjedi nad Sassuolom u srijedu zabio je 100. gol u dresu Juventusa i pomogao mu da ostane u utrci za Ligu prvaka, no pitanje je hoće li tamo igrati najesen.

Međutim, njegova majka Dolores dala je izjavu nakon koje se čini da će se CR7 vratiti u staro jato, novog prvaka Portugala.

"Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade", izjavila je za portugalsku televiziju Dolores.

Portugalac je ove sezone u dresu Juventusa zaigrao 32 puta, zabio je 28 golova i upisao dvije asistencije. Njegova momčad nije uspjela osvojiti Ligu prvaka, a ove su godine ostali i bez naslova talijanskog prvaka.

S obzirom na to da se 'Stara dama' usidrila na petom mjestu ljestvice Serie A sa 72 boda, a do kraja prvenstva ima za odigrati još samo dvije utakmice, postoji mogućnost da se neće plasirati u Ligu prvaka.

Foto: Getty Images / Cristiano Ronaldo iznimno je vezan za svoju majku Dolores

Juventusova zvijezda ugovor ima do kraja sljedeće sezone, a čini se kako bi karijeru mogao završiti tamo gdje ju je i započeo - u Sportingu.  

Cristiano im je čestitao na pobjedi protiv Boaviste (1:0) s kojom su osigurali naslov prvaka nakon 19 godina.

"Sretna sam što su osvojili naslov. Pokušat ću ga nagovoriti da se vrati u Sporting", rekla je Cristianova majka Dolores koja transfer želi ubrzati.

Ronaldo je u Sportingu igrao do 2003. godine kada je za 19 milijuna eura prešao u Manchester United. Za Sporting je odigrao 31 utakmicu i zabio pet golova uz pet asistencija.

Međutim, Ronaldova menadžera očito ne zanima majčino srce nego samo što bolji ugovor za budućnost.

Kopirati
Drag cursor here to close