Prvi bodovi za Al Nassr

Ronaldo i Mane razbili Bilićevu ekipu

"Moramo okrenuti ovu stranicu i razmišljati o idućoj utakmici. Šokiran sam izvedbom igrača, izgubili smo jer nismo bili dobri, ali neću biti oštar prema njima", izjavio je Bilić.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2023. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ronaldo, Brozović i društvo su osvojili prve bodove u domaćem prvenstvu. Tek u trećem kolu. Nakon poraza od Al Ittifaqa i Al Taawona, Al Nassr je napokon slavio i to protiv Al Fateha Slavena Bilića. Više nego uvjerljivo 5:0. Ronaldo je bio nezaustavljiv, završio je utakmicu s tri gola i jednom asistencijom. Dva gola je dodao Sadio Mane.

Video: Al Nassr - Al Fateh 

Al Nassr je bio bolji na terenu, to je momčad koja ima pregršt zvijezda. Imali smo svoje prilike, ali nismo iskoristili niti jednu od njih. S druge strane, Al Nassr je iskoristio većinu svojih. Držali smo pet igrača u veznom redu, ali učinak nije bio onakav kakav je trebao biti. Al Nassr u veznom redu ima igrače veličine Marcela Brozovića, a njega je teško kontrolirati. Moramo okrenuti ovu stranicu i razmišljati o idućoj utakmici. Šokiran sam izvedbom igrača, izgubili smo jer nismo bili dobri, ali neću biti oštar prema njima", izjavio je Bilić.

Kopirati
Drag cursor here to close