Super liga Saudijske Arabije

Biliću bod, Gerrard sredio oslabljeni Al Nassr

Kada su u pitanju reprezentativci BiH, Al Khaleej Ibrahima Šehića je poražen od Al Feihe 3:1 za koju igra Gojko Cimirot. Cimirot je bio asistent kod drugog gola kojeg je postigao Sakala u sedmoj minuti sudačke nadoknade.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2023. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S četiri utakmice u ponedjeljak kompletirano je prvo kolo prvenstva u Saudijskoj Arabiji. Ukupno su postignuta 24 gola na devet utakmica, Brazilci Firmino i Malcom su zajedno zabili šest.

Gledajući rezultate malo iznenađenje već na startu. Al Nassr poražen od Al Ittifaqa kojeg vodi Steven Gerrard. Jeste Sadio Mane postigao gol za vodstvo gostiju, ali su zato preokret napravili Šveđanin Robin Quaison i Moussa Dembélé za samo šest minuta. Spretno i sretno.

Zaslužan za prvi gol Al Ittifaqa je golman gostiju Nawaf Al Aqidi kojem je ispala lopta iz ruke nakon kornera Hendersona. Kod drugog gola Dembélé je sretno lopta bukvalno pogodila u nogu. Al Nassr je bio poprilično oslabljen u ovom duelu.

Video: Al Ettifaq - Al Nassr 

Jovičevićev Al Raed je poražen na svom terenu od Al ittihada 0:3, dvostruki strijelac za ekipu koju vodi Nuno Espírito Santo bio je Brazilac Igor Coronado.

Još jedan trener iz Portugala je bio uspješan na startu. To je iskusni Jorge Jesus čiji je Al Hilal imao raspoloženog Malcoma. Brazilac došao iz Zenita je kompletirao hat- trik kontra Abhe.


Bez pobjednika je završio duel Al Shababa i Al Akhdouda 1:1, baš kao i onaj Al Fateha i Al Taawona. Feras Al Brikan je osigurao vodstvo ekipe koju s klupe vodi Slaven Bilić dok je Andrei Girotto pogodio za 1:1.

Kada su u pitanju reprezentativci BiH, Al Khaleej Ibrahima Šehića je poražen od Al Feihe 3:1 za koju igra Gojko Cimirot. Cimirot je bio asistent kod drugog gola kojeg je postigao Sakala u sedmoj minuti sudačke nadoknade. Cimirot je teren napustio u 77 minuti.

Kopirati
Drag cursor here to close