Slavni talijanski novinar

Romano: Hajduk će ovog tjedna pokušati dovesti Perišića

Ako je vjerovati najpouzdanijem stručnjaku za transfere, Fabriziju Romanu, a uvijek mu vjerujemo, Perišić ovog tjedna potpisuje s Hajdukom.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2024. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povratak u Hajduk za Ivana Perišića čini se sve je bliže...

Ako je vjerovati najpouzdanijem stručnjaku za transfere, Fabriziju Romanu, a uvijek mu vjerujemo, Perišić ovog tjedna potpisuje s Hajdukom.

"Naravno, razlog je ozljeda, ali i to što Hajduk još uvijek sanja da ga dovede u siječnju. Pokušat će ovaj i idući tjedan to ostvariti. Hajduk želi Perišića i postoji šansa da u zimskom prijelaznom roku ode. U svakom slučaju, 99 posto je sigurno da Perišić više neće igrati za Tottenham", izjavio je Romano u podcastu objavljenom na platformi Kick.

Već je ranije i trener Tottenhama Ange Postecoglou izjavio da sumnja da će Perišić više igrati za Spurse, prenosi Sportklub.

"Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi biti u formi za reprezentativne obveze. Njegovo odsustvo za nas je težak udarac. Očekivao sam velik doprinos od njega ove sezone i vidjeli smo u prvim utakmicama koliko može utjecati na igru. Ali da, neće više igrati za nas."

Perišić se oporavlja od teške ozljede, a u Hajduk bi najvjerojatnije došao samo do kraja ove sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close