Nakon produžetaka

Roma posljednja izborila polufinale Europske lige

Nogometaši Rome posljednji su polufinalisti Europskke lige, oni su u uzvratnom susretu četvrfinala na svom terenu svladali Feyenoord sa 4-1 nakon produžetka i tako nadoknadili 0-1 poraz iz prve utakmice u Rotterdamu.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2023. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 90 minuta igre u Rimu rezultat je 2-1 za Romu pa je uzvratna utakmica otišla u produžetke.

Spinazzola je u 60. minuti pogodio za prednost Rome, Paixao je u 80. minuti poravnao udarcem glavom nakon lijepe akcije, da bi domaće ispadanja spasio Dybala u 89. minuti kada je primio loptu na šest metara od vrata i uspio se okrenuti te zatresti mrežu.

U produžetku je El Shaarawy u 101. minuti iskoristio odlično prizemno ubacivanje Abrahama za 3-1, da bi u 109. minuti kapetan Pellegrini natrčao na odbijanac nakon što je Bijlow obranio udarac Abrahama i pospremio loptu u mrežu.

Prošle sezone Roma i Feyenoord su igrali u prvom finalu Konferencijske lige, a i tada je kao pobjednik izašao talijanski sastav.

Roma će u polufinalu Europske lige igrati protiv Bayera iz Leverkusena koji je kao gost u Bruxellesu svladao Union Saint-Gilloise sa 4-1, a kako je u prvoj utakmici prije tjedan dana bilo 1-1 njemački je sastav slavio s ukupnih 5-2.

Kopirati
Drag cursor here to close