Uoči utakmice

Rival probranim riječima o Modriću: On je čarobnjak, ostavio me bez teksta

Gündogan ima maksimalno poštovanje za 'Kraljevski klub'.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2022. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City na Etihadu u utorak dočekuje Real Madrid u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, a Ilkay Gündogan ne krije koliko poštuje kapetana Vatrenih.

"Luka je još uvijek čarobnjak. Njegova asistencija Rodrygu u prošloj utakmici Lige prvaka ostavila me bez teksta. Način na koji on igra uvijek se čini da je smiren i lagan. Kad je osvojio Zlatnu loptu, bio sam jako sretan jer ju je konačno dobio igrač koji igra na mojoj poziciji. On i Toni Kroos rade sjajan posao, jako su važni za Real već godinama, pod raznim trenerima", rekao je Gündogan.

Pred Realom je novi super težak izazov nakon izbacivanja PSG-a i Chelseaja, a Gündogan ima maksimalno poštovanje za 'Kraljevski klub'.

"Real je izbacio PSG i onda Chelsea i to pokazuje koliko su jaki ove sezone. Ali i mi znamo za što smo sposobni. Uvijek je važno krenuti s pobjedom i ne želimo na Santiago Bernabeu doći sa zaostatkom. Znamo da se na tom stadionu cijeli susret može preokrenuti u sekundi", dodao je Gündogan, prenose Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close