Nakon šest odigranih utakmica

Rijeka otpustila trenera Tadića

Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 voditi Fausto Budicin.
Sport / Nogomet | 16. 08. 2022. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivano, trener je morao platiti ceh. Rijeka u pet nije ostvarila pobjedu, u posljednjem kolu je poražena na svom terenu od Slaven Belupa, u Europi je eliminirana u drugom pretkolu, pa je trener Dragan Tadić smijenjen.

"HNK Rijeka obavještava javnost da Dragan Tadić više nije trener prve momčadi. Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 voditi Fausto Budicin" stoji u saopćenju kluba.

"Na početku se želim zahvaliti HNK Rijeka na prilici koju sam dobio. Svi znaju da je Rijeka moj klub i uvijek ću ostati navijač Rijeke. Želim se zahvaliti svima od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči, savjetniku predsjednika Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, želim svima puno sreće u nastavku sezone", rekao je Dragan Tadić.

Kopirati
Drag cursor here to close