Podigao pehar kao kapetan

Rice poput najvećih legendi West Hama, Bobbyja Moorea i Billyja Bondsa

Postoji interes drugih klubova, ali u konačnici imam još dvije godine u West Hamu. Volim ovaj klub, volim igrati za ovaj klub", rekao je Rice.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2023. u 01:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan Declan Rice je napravio nešto što su rijetki uspjeli u West Hamu. Podigao je pehar. Poput legendi kluba Bobbyja Moorea i Billyja Bondsa. Moore je bio kapetan West Hama u finalu Kupa Kupova 1965. godine, Bonds ih je vodio do dva FA cupa 1975. i 1980. godine.

"Dao sam svoje srce igrajući za ovaj klub zadnjih šest godina. Dao bih sve da pomognem ovom klubu da pobjeđuje. Nije mi bilo lako. Svi znamo kako je izgledala ova sezona u Premiershipu. A sada smo tu s osvojenim trofejom. Ja sam u kategoriji najvećih legendi ovog kluba. Nisam ni nekim ludim razgovorima mogao pomisliti na nešto tako", govorio je nakon utakmice Rice. I spomenuo menadžera Davida Moyesa.

"Bilo je trenutaka ove godine kada je bio testiran, bilo je trenutaka ove godine kada su navijači tražili njegov odlazak. Ali pogledajte što je sve uspio uraditi u ovom klubu. Dva puta nas je spašavao ispadanja, sada idemo treću godinu zaredom, igramo Europu. Mislim da on spada u najbolje menadžere ovog kluba svih vremena"

Na kraju mnogi su mišljenja kako je ovo bila posljednja utakmica Declana u dresu West Hama.

"U ovom trenutku postoji mnogo nagađanja o mojoj budućnosti. Postoji interes drugih klubova, ali u konačnici imam još dvije godine u West Hamu. Volim ovaj klub, volim igrati za ovaj klub. Još ništa nije bilo. Trenutačno sam usredotočen na igranje za West Ham. Hajde da vidimo što će se dogoditi. Pričekajmo i vidjet ćemo. Tko zna."

Kopirati
Drag cursor here to close