Porazi Pirića, Miličevića i Radeljića

West Ham blizu četvrtfinala

U susretima play offa se momčad Stjepana Radeljića izvukla nakon domaćeg poraza od Partizana, pobjedom u gostima, hoće li ovaj uspjeti vidjet ćemo.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2023. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U terminu od 18 sati i 45 minuta odigrane su prve tri utakmice Konferencijske lige. Najbolji posao je napravio West Ham koji je blizu prolaska u četvrtfinale. Popularni "čekićari" su slavili na Cipru protiv AEK-a Kenana Pirića i Hrvoja Miličevića 2:0. Junak utakmice na stadionu George Karapatakis je bio iskusni Michael Antonio iskusni igrač koji je u deset minuta postigao dva gola.

Prvi put je Pirića savladao u 36. minuti, drugi put u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Uz Pirića svih devedeset minuta je odradio i Hrvoje Miličević. Bivši igrač Hajduka Marin Jakoliš je igrao do 77. minute.

Bez pobjednika je završio susret Anderlechta i Villarreala. U 28. minuti žuta podmornica je povela nakon pogotka Manuela Triguerosa, a u drugom poluvremenu izjednačio je Anders Dreyer za Anderlecht (57).
Sheriff Tiraspol je još uvijek u Europi.

U susretima play offa se momčad Stjepana Radeljića izvukla nakon domaćeg poraza od Partizana, pobjedom u gostima, hoće li ovaj uspjeti vidjet ćemo. Baš kao i u prošloj rundi Sheriff je poražen od Nice 0:1 nakon što je u završnici prvog poluvremena pogodio Marokanac Ayoub Amraoui. Radeljić je odigrao cijelu utakmicu.

Kopirati
Drag cursor here to close