Pobjeda nad Varaždinom

Rendulića "ražalostila" ozljeda važnog igrača

Sport / Nogomet | 25. 06. 2023. u 09:53 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u drugoj pripremnoj utakmici svladao Varaždin s 3:1. Susret se igrao dva puta po 60 minuta, a prvak BiH u drugom dijelu napravio je preokret postigavši tri gola.

"Umor je očito prisutan i napravili smo puno tehničkih pogrešaka, a kada imaš toliko pogrešaka ne možeš dobro izgledati. Drugih 30 minuta u prvom poluvremenu bili smo bolji, a u drugom poluvremenu bili smo onakvi kakvi smo trebali biti. Bilo je i tu pogrešaka, ali u puno manjoj mjeri nego u prvih sat vremena", kazao je za Zrinjski TV Krunoslav Rendulić.

Treneru Zrinjskog zadovoljstvo je pokvarila ozljeda Ivana Jukića. Krilni igrač igrao je drugo poluvrijeme i asistirao je Mariju Tičinoviću za pogodak, ali je doživio ozljedu još neutvrđene težine.

"Nikako nas ne može veseliti ozljeda Jukića. Treba vidjeti težinu ozljede, ali mislim da je dva, tri tjedna minimum out", dodao je Rendulić.

Jukić nije jedini ozlijeđen igrač Zrinjskog, ozlijeđen je i Marin Magdić koji nije ni igrao.

"Magdić vuče ozljedu od ranije i on bi se trebao uskoro uključiti u proces, ali ozljeda Jukića sigurno nas je ražalostila", zaključio je Rendulić.

 

 
 
Kopirati
Drag cursor here to close