S Islanda pjevajući

Rendulić: Sve smo ciljeve ostvarili, ali sada dolaze novi!

Iako je poražen na Islandu (0:1) HŠK Zrinjski prošao dalje zahvaljujući 6:2 pobjedi iz Mostara.
Sport / Nogomet | 17. 08. 2023. u 21:44 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poraz na Islandu od Breidablika (0:1) jedan je od najslađih u povijesti mostarskog Zrinjskog. Naime, unatoč porazu Plemići idu dalje i zahvaljujući 6:2 pobjedi iz Mostara izborili su playoff Europske lige.

"Prije svega čestitke igračima, jer pokazali smo da smo bili bolji u dvije utakmice. Željeli smo postati prvi klub iz BiH koji će igrati u skupinama, a kojeg natjecanja, to ćemo vidjeti", rekao je trener Krunoslav Rendulić poslije utakmice.

U playoffu Europske lige HŠK Zrinjski igrat će protiv austrijskog LASK-a. Ako ga prođe igrat će u Europskoj ligi, drugoj po jačini Uefinoj ligi, a ako ispadne ostaje mu "utjeha" - Konferencijska liga. 

"LASK je veliki favorit u obje utakmice, ali mi vidimo svoju šansu i tražit ćemo je", dodao je Rendulić. 
 
Otkako je došao u HŠK Zrinjski prošle zime Rendulić je ispunio sve ciljeve koje mu je klub zadao - osvojio je dvostruku krunu i sada osigurao i europsku jesen.
 
"Sve smo ciljeve ispunili, prije svega zahvaljujući igračima ali i upravi koja nam je omogućila sve što smo trebali. Sada dolaze novi ciljevi i treba se pripremiti i za prvenstvo. Jer Europu nam ne donosi Europa, nego naša liga. Bit će teško na jesen i izazovno igrati na dva fronta, ali to smo i htjeli", zaključio je Krunoslav Rendulić.
 
Kopirati
Drag cursor here to close