Vadi kume keš keš!

Rendulić: Dečki su zaslužili trostruku premiju!

Zrinjski je tako stigao do prvog mjesta u skupini E, iza Legije, koja je pobijedila Aston Villu 3:2.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2023. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvom kolu UEFA Konferencijske lige Zrinjski je rezultatom 4-3 pobijedio nizozemski AZ Alkmaar, a u čudesnoj utakmici Plemići su preokrenuli rezultat od 0-3 iz prvog poluvremena.

Trener Krunoslav Rendulić i kapetan Nemanja Bilbija dali su svoje viđenje utakmice.

Foto: Bljesak.info / Čudo u Mostaru, Zrinjski preokrenuo 0:3 protiv Alkmaara

U jednom trenutku nije izgledalo dobro. Zrinjski je gubio, Nemanja Bilbija je jako neugodno udario glavom od travnjak. Ustao je, stisnuo zube, sve je bilo puno drugačije nekih sat vremena kasnije.

Vjerojatno ovo je jedna od rijetkih utakmica u kojima Bilbija nije zabio, a Zrinjski je slavio. I to uz četiri postignuta gola.

"Ovaj preokret je nestvaran. Kakva noć za nas, Mostar, igrače, navijače... Navijači su nam dali snagu na poluvremenu, predivna noć, ponosan sam na večerašnju utakmicu. Na poluvremenu smo rekli da želimo nastaviti i pokušati ispraviti stvari. Pogodak Kožulja nam je dao krila, imali su gosti stativu, ali mi smo se vratili. U jednom trenutku sam nezgodno pao, izgubio svijest, ali završio sam utakmicu".

"Nećemo dugo slaviti, moramo se oporaviti do nedjelje i derbija sa Željezničarem", naglasio je Nemanja za Arenu TV.

"Igrači su heroji, nije ovo seoska ekipa. Oni su prvi na tabeli u svojoj ligi, ali naši momci su karakterni, nagrađeni smo s četiri gola. Mi smo izgubili od LASK-a u sličnoj situaciji, praktički smo ispali u jednom pasu.

Ovi dečki su zaslužili trostruku premiju, ovo se mora stimulirati, sve je na Upravi. Očekujem da ljudi koji vode klub zavuku ruku u džep, zaslužili su to momci", kazao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

"Čeka nas zahtjevna utakmica u nedjelju. Neće biti lako. To je život, svaka tri dana igramo i moramo se regenerirati", zaključio je Rendulić.

Kopirati
Drag cursor here to close