Zabrinjavajući poraz

Rendulić: Na zagrijavanju smo vidjeli da nešto ne valja

Krunoslav Rendulić morao je potpisati tek treći prvenstveni poraz otkako je trener HŠK Zrinjski.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2023. u 21:00 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovih 11 mjeseci koliko je Krunoslav Rendulić trener HŠK Zrinjski njegova momčad odigrala je jednu od najslabijih partija. Posušje je slavilo s 1:0 u Mostaru i to s igračem manje, a u prvom dijelu je posve nadigralo branitelja naslova.

"Čestitke Posušju na zasluženoj pobjedi, a jednostavno mi nismo pravi od zagrijavanja. Tu se odmah vidjelo da je energija loša, da je i nema, a kada nemaš energije onda ne možeš ništa bolje ni očekivati. Kada uđeš u utakmicu kako smo mi ušli, onda nisi zaslužio ništa drugo nego poraz", rekao je Rendulić poslije utakmice. 

Zrinjski je u prve tri prvenstvene utakmice triput bio domaćin, ali Posušje se pokazalo kao najkvalitetniji protivnik dosad.

"Već u analizi bilo je jasno da Posušje nije kao prošle sezone, da su puno čvršći i kvalitetniji. Mi nismo bili pravi i to smo platili porazom. Srećom prvenstvo je tek počelo, pa ima dosta vremena i prostora za popraviti stvari", dodao je Rendulić.

Plemići su izgledali kao da je ona viroza ostavila traga na njima, ali Rendulić to odbacuje.

"Ne možemo se na to vaditi, bili smo loši i nismo zaslužili ništa bolje. Bilo je puno prebacivanja odgovornosti, ne preuzimanja odgovornosti, a kada se tako postaviš onda izgubiš".

Bljesak.info / Rendulić i stožer Zrinjskog
 

Hrvoje Barišić morao je izaći već u 42. minuti, ali Rendulić kaže da nije ozbiljno, ali se ponavlja.

"Morat će riješiti to, ne znam kako ali morat će. Ne može svaku drugu utakmicu izlaziti ranije, to nije rješenje". 

Zrinjski bi u subotu trebao na noge Sarajevu, a ovaj poraz nije dobra uvertira.
 
"Nikada nije dobro izgubiti, a pogotovo pred derbi. Morat ćemo se čupati na najtežem terenu. Nadam se da je ovo bio izoliran slučaj i da ćemo biti s energijom u Sarajevu", zaključio je Krunoslav Rendulić.
 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close